Μεταχειρισμένα κινητά με την εγγύηση 20 χρόνων εμπειρίας

Κατάστημα πώλησης μεταχειρισμένων κινητών τηλεφώνων. Είκοσι χρόνια εμπειρίας στην κινητή τηλεφωνία, συσκευές απόλυτα ελεγμένες, με εγγύηση και άψογη εξυπηρέτηση.

Έλεγχος 21 σημειών

Μεταχειρισμένα κινητά, με γραπτή εγγύηση, τεχνικό έλεγχο 21 σημείων και πραγματικές φωτογραφίες!

Κάθε μεταχειρισμένο κινητό τηλέφωνο που φεύγει από εμάς, έχει ελεχθεί διεξοδικά ως προς τα παρακάτω σημεία, ώστε να είμαστε σίγουροι πως θα μπορείτε άμεσα να το χρησιμοποιήσετε χωρίς προβλήματα.

Αυτός ο έλεγχος γίνεται 3 φορές. Από τους προμηθευτές μας, από εμάς όταν τα παραλάβουμε και ξανά από εμάς πριν την αποστολή.

1. Έλεγχος ΙΜΕΙ (να μην έχει δηλωθεί ως "προβληματικό")

2. Να έχει γυρίσει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και να μην έχει περιεχόμενο από τον προηγούμενο χρήστη

3. Να μην έχει οποιασδήποτε μορφής κλείδωμα, δικτύου ή λογαριασμού χρήστη

4. Οθόνη αφής

5. Ακουστικό

6. Μικρόφωνο

7 .Ηχείο

8. Οθόνη

9, WiFi

10. Σήμα

11. Bluetooth

12. Κάμερα πίσω

13. Κάμερα εμπρός

14. Ραδιόφωνο (όταν υπάρχει)

15. Υποδοχή κάρτας μνήμης (όταν υπάρχει)

16. Φυσικά πλήκτρα (αυξομείωσης ήχου, on/off, home button)

17. Κλείδωμα δαχτυλικού αποτυπώματος (όταν υπάρχει)

18. Υποδοχή φόρτισης

19. Μπαταρία. Δεν υπάρχει τρόπος να διασφαλίσουμε την καλή λειτουργία της μπαταρίας. Εδώ το ζητούμενο για εμάς είναι, κατά τη διάρκεια των παραπάνω τεστ, να μη δούμε απότομη πτώση ή αστάθεια του ποσοστού της. Δεν είχαμε ποτέ αναφορά προβλήματος στις μπαταρίες των κινητών μας.

20. Όλοι οι παραπάνω έλεγχοι γίνονται έχοντας εισάγει κάρτα SIM, οπότε παράλληλα έχει εξεταστεί και η υποδοχή της (εισάγουμε 2 κάρτες SIM όταν πρόκειται για δίκαρτο)

21. Εξωτερικός έλεγχος της συσκευής. Να εντοπιστεί και να αναφερθεί οποιαδήποτε ατέλεια, αν υπάρχει.

Όταν προσφέρουμε το κινητό με φορτιστή, δοκιμάζουμε πάνω του και τον φορτιστή που θα σας στείλουμε.

Και για το τέλος, το αφήνουμε να κάνει όσες ενημερώσεις λογισμικού χρειάζεται και ζητάει.

Με το έλεγχο αυτό να γίνεται 2 φορές από εμάς, πιστεύουμε πως διασφαλίζουμε ότι θα παραλάβετε μία τέλεια λειτουργική συσκευή. Αν ωστόσο επιθυμείτε να ελεχθεί η δική σας και σε κάποιο ακόμα σημείο, μη διστάσετε να μας το ζητήσετε.

Γιατί μεταχειρισμένο κινητό από εμάς

revibe.gr

Κατ' αρχάς, για τους παραπάνω 21+ λόγους :)

Η εμπειρία μας έχει διδάξει πως η ποιότητα των προϊόντων μας είναι ό,τι πιο βασικό στο να διατηρούμε μια άριστη σχέση με τους πελάτες μας. Και δεν είναι μικρή εμπειρία, καθώς βρισκόμαστε στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας από το 1999 (εισαγωγές/εξαγωγές και χονδρική/λιανική πώληση) και μοιραζόμαστε περισσότερα από 30 χρόνια συνολικά μεταξύ μας, στο χώρο αυτό. Διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές μας και αυτό μας βοηθάει στο να προσφέρουμε ποιοτικές συσκευές.

Γνωρίζουμε πως για εσάς, η αγορά μεταχειρισμένου κινητού και ιδιαίτερα όταν αυτή γίνεται από απόσταση, δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Έχοντας τη γνώση από το άλλο μας online κατάστημα που εξειδικεύεται στα κλασικά τηλέφωνα, με πλήκτρα, www.revibe.gr, έχουμε μάθει πως να κάνουμε αυτή την εμπειρία ανώδυνη και εύκολη για εσάς. Όχι μόνο κατά τη διάρκεια της αγοράς αλλά και κατόπιν, υποστηρίζοντάς σας σε ό,τι χρειαστείτε.

Επικοινωνία

Συνδεθείτε μαζί μας

Βρείτε μας

Παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα. Οι ώρες μας στο κατάστημα είναι περιορισμένες. Κατά κανόνα 11.30-15.30 από Δευτέρα ως Παρασκευή. Και πάλι όμως θα πρέπει να επικοινωνήσετε για διαθεσιμότητα. Άλλες ώρες, είναι εφικτό με συνεννόηση.

Τηλέφωνα: 2103801392 / 6939183939

Viber: 6939183939

Whatsapp: 6939183939

facebook.com/revibe.gr

facebook.com/revibe.giorgos

facebook.com/metaxeirismena.gr

Διεύθυνση

Θεμιστοκλέους 10, 10678, Αθήνα